Skip to main content

For bedrifter

Muskel- og skjelettplager en den vanligste årsaken til sykemelding og uføretrygd. Statistikker viser at over 50 % av erstattede sykepengedager kommer fra muskel- og skjelettplager. Dette fører til enorme kostnader for bedriftene.

Mange mennesker har ett statisk stillesittende og monotont arbeid som utsetter kroppen for slitasje og feilbelastning og fører til smerter i kroppen i form av hodepine, ryggplager, musearm m.m.Fysisk anstrengende arbeid som inneholder tunge løft og krevende arbeidsstillinger sliter også på kroppen og gir unødvendige og ofte langvarige plager i muskler og ledd. Flere og flere bedrifter samarbeider med en naprapat for å forebygge og rehabilitere muskel- og skjelettplager.

For bedrifter:

Naprapat1 kan tilby en individuell bedømming av hver enkelt ansatt eller komme med forebyggende tiltak for alle ansatte. Vi kan ha trening på arbeidsplass,lage individuelltilpasset treningsprogram, ha ergonomisk tilpassing på arbeidsplass eller tilby behandling på jobben samt mye mye mer.

Har du spørsmål eller bare vil ha en uforpliktende prat- ta kontakt med din aktuelle klinikk. Sammen kommer vi frem til den beste løsningen for din bedrift.