Skip to main content

Innleggssåler

Smerter i føttene

De aller fleste av oss vil en eller annen gang oppleve smerte i føttene. Enkelte er plaget med smerter som har vedvart over lang tid, og årsaken til dette kan være mangfoldig. Hele 80 % av oss har ustabile føtter, og et resultat av dette vil over tid kunne gi symptomer som benhinnebetennelse, hælsmerter, ryggsmerter og knesmerter for å nevne noe. Ettersom vi for det meste beveger oss på flate underlag som asfalt og ulike golv, får ikke føttene våre den naturlige belastningen de trenger. Våre føtter er laget for bevegelse i ujevnt terreng, noe som gir en jevn og fin stabilitet samt balanse mellom kjernemuskulatur og ytre muskulatur.

Hvordan bli kvitt smerter i føttene?

Det aller viktigste er å finne årsaken til smerten man opplever. Det er viktig å utelukke sykdom, skader og annet som kan ligge som en bakenforliggende faktor. Er slike faktorer utelukket, er sannsynligheten stor for at muskel- og skjelettapparatet er innblandet. Igjen er det viktig å gjøre en grundig undersøkelse, og et trent øye kan raskt se hvorfor man opplever smerter i føttene bare ved å be personen gå frem og tilbake på et golv. De aller fleste trenger behandling for å ta bort muskulære spenninger, låsninger og kompensatoriske mønstre man har pådratt seg over tid. Videre vil mange (80 %) ha behov for en innleggssåle som retter opp biomekanikken i foten, tar bort smerter i føttene og gjør foten stabil.

Sålene fra Superfeet gjør nettopp dette, og det finnes flere såler til ulikt bruk. Prisen er også lav i forhold til andre ortopediske såler som ofte ikke tar hensyn til biomekanikken. De smerter i føttene som du måtte ha, kan være unødvendig! Ta kontakt med oss ved Naprapat1, så får vi sett på føttene dine, og kanskje er det bare en såle du trenger for å bli kvitt smertene!

Superfeet innleggssåler

Smerter i føtter, knær, hofter og rygg er en vanlig problemstilling blant mange mennesker. Ikke alle er klar over at disse smertene ofte er årsaket av ustabile føtter, og feilstilling av foten i det den treffer underlaget. Siden vi for det meste beveger oss på flatt underlag, både innendørs og utendørs, får ikke føttene våre den funksjonelle og naturlige belastningen de trenger. Dette kan Superfeet korrigere!

Superfeet er en premium innleggssåle som det har blitt forsket mye på. Ingeniørene hos Superfeet bruker mye tid på å utvikle, teste og lage de beste sålene tilpasset oss mennesker. Har du en fot som enten er overpronert, platt eller supinert, er sannsynligheten stor for at du trenger en såle fra Superfeet. Det unike med sålene fra Superfeet er at de finnes i mange forskjellige varianter, tilpasset ditt bruksområde. Hver enkelt type støtter opp foten på forskjellig måte, ut i fra hva du gjør til daglig.

Enhver fot er forskjellig

Ser man på 100 forskjellige føtter på en gang, vil man se at det er store variasjoner blant føtter hos mennesker. Derfor er det viktig at terapeutene, eller andre, som selger såler (spesielt Superfeet), har kunnskap om akkurat dette, og kan gi deg den sålen du trenger. Siden vi er så ulike når det kommer til føtter, er det også viktig at sålene kan tilpasses. Superfeet kan klippes til, slik at de passer i skoene dine, og gir best mulig støtte og komfort for deg og dine føtter.

Med en såle fra Superfeet vil man kunne rette opp feilstillingen i foten, og dermed kunne rette opp årsaker til smerte i eksempelvis rygg, hofte eller knær. Ofte kan man trenge noen behandlinger i tillegg for å ta bort evt. låsninger eller spenninger som måtte sitte. Alle Superfeet såler er stive, og gir god støtte, noe som er veldig viktig med tanke på hvor stor kraft vi har mot underlaget ved hvert steg. For bestilling av såler fra Superfeet, ta kontakt med oss. Vi sender over hele landet!

Har du en såle som ikke er stiv, er sannsynligheten stor for at sålen din ikke gir deg god nok støtte!

Hos alle klinikker ved Naprapat1 selges det såler fra Superfeet. Ta kontakt med oss vedrørende Superfeet innleggssåler, så skal vi hjelpe deg videre!